Deel dit artikel
-

Eerste FRITZ! slimme ledlamp

FRITZ! kennen we van de internetmodems, maar er is sinds kort meer. AVM introduceert twee nieuwe FRITZ!-smarthomeproducten: de FRITZ!DECT 500 slimme ledlamp en de FRITZ!DECT 440 viervoudige slimme schakelaar met display.

De FRITZ!DECT 500 is een ledlamp met slimme lichtbediening voor wit en gekleurd licht en biedt met zijn aanpasbare diminstellingen verlichting voor elke gelegenheid. Bovendien is de ledlamp dankzij het gebruik van DECT ULE-technologie met slechts één druk op de knop te integreren in het FRITZ!-thuisnetwerk.

Daarnaast is de lamp op verschillende manieren te bedienen: via de FRITZ!DECT 440 en 400 slimme schakelaars, FRITZ!Fon, de FRITZ!Box-gebruikersinterface of via de onlangs geïntroduceerde FRITZ!App Smart Home.
De nieuwe ledlamp heeft een E27-fitting. Je hebt een FRITZ!Box met FRITZ!OS 7.20 nodig om de FRITZ!DECT 500 te gebruiken.

De FRITZ!DECT 440 is een viervoudige schakelaar met e-paperdisplay die kan worden gebruikt om verschillende FRITZ!-smarthome-apparaten te bedienen – individueel of in groepen. De FRITZ!DECT 440 is via DECT ULE-technologie te verbinden met elke FRITZ!Box met een DECT-basisstation.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond