Deel dit artikel
-

Een eerste VanMoof met app

Vanaf vandaag te bestellen: de nieuwe Electrified S-fiets van onze nationale trots VanMoof. Zijn eerste fiets met app.

De fiets kent een aantal bijzonderheden, zoals een GPS-ontvanger die contact maakt met het netwerk van Vodafone. Op die manier vind je je fiets altijd terug, met behulp van de app, al moet je daarvoor wel een abonnement laten afsluiten.

Opvallend is ook het geïntegreerde elektronische slot zonder sleutels. Het werkt door simpelweg de fiets aan te raken.  Door een samenwerking met Spinlister kan je VanMoof ook gedeeld worden. Daarvoor heb je de Spinlister app nodig.

De e-bike van 18,5 kilogram is vooral bedoeld voor ritten van 100 kilometer. De batterij (418Wh capaciteit) is volledig in het frame verwerkt. De trapondersteuning gaat in Nederland tot 25 km per uur.

De stille voorwielmotor is door VanMoof zelf ontwikkeld. Met een knopje op het stuur krijg je een extra power boost.

Je moet er snel bij zijn, want de huidige prijs van net geen 2000 euro gaat vanaf juni omhoog naar 3000. Maar dan kun je wel kiezen uit drie kleuren.

Vanaf augustus is de fiets ook in winkels verkrijgbaar voor 2.998 euro.

201243-Electrified%20S_Silver_09-6cc3b8-large-1459435555

 

Deel dit bericht

1 Reactie

jelle

De early bird pre-orders zijn al uitverkocht binnen een paar uur na de release, was gelukkig net op tijd. Je kunt nog steeds 700,- korting krijgen met een pre-order via deze link: https://preorder.vanmoof.com/?ct-referral-code=o0OIzvRz
gebruik daarbij de code ‘vanmoof100’ voor 100,- extra korting.

Heb hem van de week zelf al getest, er zit ook een automatische versnelling in die overschakelt bij 18km/u, het is heel even wennen maar werkt heel natuurlijk.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond