Deel dit artikel
-

Emerce

Emerce gaat over online business en marketing. Emerce biedt managers en ondernemers inspiratie en biedt kennis om te kunnen innoveren. Dat gebeurt op verschillende manieren en vormen. Het crossmediale merk Emerce omvat het magazine dat 9 keer per jaar verschijnt, speciale edities zoals de Emerce 100, de site, emailnieuwsbrieven, webseminars, rss-feeds, via mobile en evenementen zoals Emerce eDay, het Interactive Advertising and Marketing event (IAM), eTravel en eFinance.

Emerce Magazine heeft een uniek bereik onder beslissers op het gebied van online marketing, media en e-business. Zij bekleden functies als businessmanager, marketingmanager, business development manager, e-business manager of ondernemer. Emerce ontvangers zijn werkzaam in alle sectoren met een sterke impact van nieuwe media en internet.

De Emerce 100 is een speciale uitgave van Emerce. Op basis van een imago onderzoek uitgevoerd door Motivaction worden de 100 beste e-businessbedrijven beoordeeld op know-how, prijs, kwaliteit van de dienstverlening en betrouwbaarheid. De Emerce 100 biedt inzicht in de belangrijkste spelers in de markt en is hét naslagwerk voor uw branche. De Emerce 100 biedt u de mogelijkheid om uw organisatie via een advertorial of advertentie te profileren onder 30.000 strategische beslissers in Nederland.

Emerce.nl is met 120.000 unieke bezoekers een van de meest bezochte sites voor media, marketing en e-business in Nederland. Een full time redactie brengt dagelijks het laatste nieuws. Daarnaast worden in 2009 tal van nieuwe diensten toegevoegd en heeft Emerce een scala aan toonaangevende experts betrokken voor hun bijdrage.

Via de emailnieuwsbrief houdt Emerce dagelijks ruim 10.000 abonnees op de hoogte van het laatste nieuws. Datzelfde nieuws is ook te ontvangen via RSS-feeds en wie veel onderweg is kan Emerce volgen via zijn mobile device.

Klik hier voor brochure EMERCE.

Klik hier voor tarieven.

Klik hier voor aanleverspecificaties magazine.

Contact Sales Emerce

Stef Max
Telefoon: 06 – 104 70 231
Email: stef.max@emerce.nl

Edward Haarmans
Telefoon: 06 – 225 24 673
Email: edward.haarmans@emerce.nl

Mischa bender
Telefoon: 06 – 836 55 346
Email: mischa.bender@emerce.nl

Niels Floors
Telefoon: 023 – 711 3200
Email: niels.floors@emerce.nl

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond