Deel dit artikel
-

Emerce zoekt innovators voor eDay!

Op woensdag 12 oktober aanstaande organiseert Emerce een groots opgezet evenement in de Amsterdamse Convention Factory. Een dag lang vinden er verspreid over meerdere tracks debatten en presentaties plaats rondom het thema 'customer in control'. Daarnaast zijn er op de zogeheten 'playground' diverse demonstraties en opstellingen te zien. De Emerce-redactie heeft nog enkele playgroundplekken kosteloos beschikbaar voor startende bedrijfjes die hun innovatieve technologie willen tonen.

eDay is bedoeld voor ondernemers en managers die willen weten wat er in de komende twee tot vijf jaar aan informatietechnologie op ons afkomt, en wat dat gaat betekenen voor business en marketing. Een kleine dertig topsprekers zullen in meerdere (parallell)sessies in kort bestek een beeld schetsen van de meest relevante ontwikkelingen op het gebied van onder andere:
– co-creation;
– experience economy;
– the internet of things;
– de MSN-generatie;
– identity management;
– intuïtieve interfaces;
– ketenconflicten;
– corporate blogging.
De rode draad is de vraag of nieuwe technologieën de consument meer macht geven, of juist niet. En wat dat betekent voor bedrijven. (Zie hier het volledige programma en inschrijvingsformulier)

De keynote wordt ’s ochtends uitgsproken door John Underkoffler, het brein achter de wereldberoemde sci-fi thriller ‘Minority Report’ van Steven Spielberg. Underkoffler was toponderzoeker aan het prestigieuze Medialab van het MIT, en gespecialiseerd in interfaces, voor hij de overstap naar Hollywood maakte. Hij zal laten zien dat de technologieën in deze film minder science fiction zijn dan het lijkt.

Minority Report is sinds de release in 2002 namelijk vaak aangehaald als een realistisch beeld van de toekomst op het gebied van biometrie, ubiquitous computing, interfaces en narrowcasting. Maar ook om aan te geven welke marketinguitdagingen en privacyproblemen daarmee gepaard zouden kunnen gaan. Zie onder andere dit , dit , dit , dit , dit en dit).

Rondom de verschillende presentaties en debatten zijn er demonstraties en opstellingen van nieuwe technologie. Op deze zogeheten playground stelt de Emerce redactie traditiegetrouw een beperkt aantal plekken gratis beschikbaar aan jonge bedrijven met zeer innovatieve toepassingen.

Dit zijn de spelregels om voor een plek in aanmerking te komen:

– stuur een beknopte beschrijving van product of dienst naar redactie@emerce.nl
– inschrijving sluit op 30 september
– de redactie maakt een selectie, inschrijving is geen garantie voor een plekDeel dit bericht

1 Reactie

Maurice Vonk

DialerAlert is een software programma dat protectie voor de consument op de pc biedt tegen nederlandse en buitenlandse (auto)dialers. Tevens kan ieder nederlands informatienummer met tarief weergegeven worden. DialerAlert is in opdracht van Stichting OCI ontwikkeld. Stichting OCI is een door overheid erkende instantie om klachten over informatienummers (meestal dialers) af te handelen. Doelstelling van dit product is tweeledig:1) protectie van de consument en controle krijgen over zijn/haar analoge of isdn inbelverbinding 2)het verminderen van dialerklachten voor de Stichting OCI. Meer informatie over het product vindt u op http://www.dialeralert.nl en meer infomratie over de stichting vindt u op http://www.stichtingoci.nl

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond