Deel dit artikel
-

Endemol met digitaal misdaadkanaal op Ziggo

Endemol start vandaag, buiten de omroepen om, een eigen 24 uurs televisiezender op het netwerk van Ziggo.

"Detectiveseries hebben een zeer trouwe fanschare. Vandaar dat we nu met een digitaal themakanaal rondom dat onderwerp beginnen. We verwachten dat we ook andere themazenders zullen lanceren, maar daar is nog geen zekerheid over", aldus een woordvoerster van Endemol tegenover deze uitgave.

Fans van dit genre hoeven niet meer te wachten op de detective-uitzendingen van, meestal, de KRO. Ze kunnen vanaf vandaag 24 uur per dag inschakelen op een Ziggo-zender. Ziggo is met 3,3 miljoen tv-aansluitingen het grootste kabelbedrijf. Eenderde van die aansluitingen is een digitale.

De Endemol-zender brengt titels als Spoorloos Verdwenen, Grijpstra en De Gier, Bureau Kruislaan, Baantjer, Siska, Der Alte, Miss Marple en Sherlock Holmes.

Gesprekken met andere kabel- en Adsl-bedrijven lopen nog. "We willen het liefst een zo breed mogelijke distributie."

De misdaadzender komt bij Ziggo in het pakket Film & Entertainment, wat 3,95 euro per maand kost.

Bron foto: foxtongue (CC)

Deel dit bericht

7 Reacties

Witavo

Komen er dan ook nog Amerikaanse detectives in de toekomst?

Onno

"Een digitaal misdaadkanaal op Ziggo" komt daar dan ook iets op over de misdadig slechte service … of is dat heel flauw :)(Ja dat is heel flauw)

John

Dat is vast leuk voor veel fans. Evenals het nieuwe hierismijnhuis dat binnenkort ook via ZiZone (Ziggo) een eigen dagelijks TV programma brengt waarin mensen zelf hun huizenfilmpjes kunnen zien. Ziggo is goed bezig !

egh

Helaas, net even opgezocht en de programmering bekeken…Alleen maar slechte Nederlandse series met slecht acterende acteurs… Weet niet wie Nederlandse acteurs opleid, maar wie je ook bent: STOP hiermee! Waar blijven de Engelse series als Frost, Morse, Inspector Lynley en Midsommer Murders? 

Melvin

Ik vraag me af hoeveel het zou kosten om een 'kanaal' af te nemen bij Ziggo…

charley

Misdaadnet stelt tot nu toe bitter weinig voor. Al 14 dagen lang worden uitsluitend de series Baantjer, Bureau Kruislaan, Dok 12 en Siska elk driemaal per etmaal herhaald.En dit terwijl de reclametrailer toch veel meer series opsomt.Nog meer afkeurenswaardig is het feit dat de zender nu al begint om de eindtune tijdens het tonen van de credits voortijdig af te breken.En dit terwijl er tussen de films steeds meer dan tien minuten tijd zit.Dus helemaal geen tijdsdruk en gewoon een al jaren durende, uiterst klantonvriendelijke handelswiujze van de commerciele TV zenders.Hou daar nu eens eindelijk mee op, Endemol. Dat is gewoon een bewijs van minachting voor de kijker, die juist ook geinteresseerd is in de credits aan het eind van iedere film.Of lopen jullie in de bioscoop ook al de zaal uit voordat de laatste beelden zijn vertoond?  Endemol maakt dus opnieuw een heel slechte beurt en op deze manier dus ook een uitermate valse start.Laten we niet vergeten dat de zender helemaal niet gratis is. Bij Ziggo en Caiway zit ie gewoon in een pakket waar je maandelijks voor moet betalen. Hopelijk is er iemand met invloed bij Endemol die deze reactie leest en vervolgens ter harte neemt.Want wat een geklungel om met veel tamtam op 1 juli een nieuwe zender te beginnen, terwijl het aanbod ver onder de maat blijft. En een evengrote ergernis is het feit dat er op g een enkele site de programmering van misdaadnet wordt gepubliceerd.De site van de zender zelf biedt zelfs helemaal geen info, maar uitsluitend een linbk om de zender te bestellen bij Ziggo.Maar nee, dombo's van Endemol, ik kijk er al naar via Caiway en ben gewoon op zoek naar meer info en bij voorkeur info over de programmering. Ga vooral door op dezelfde voet en de zender "misdaadnet" zal net zo snel verdwijnen als eerder al gebeurde met sport 10 en Talpa.

marleen

misdaad net is echt hartstikke leuk!!! goeie zet!! en wie zegt dat nederlandse acteurs slecht zijn..kun je het zelf beter dan??!!de serie's zijn erg aanstekelijk!!  echt een aanrader!!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond