Deel dit artikel
-

Galaxy Watch Active2 ‘flexibeler dan ooit’

Samsung breidt zijn familie slimme horloges uit met de Galaxy Watch Active2. De smartwatch wordt geleverd in twee verschillende maten (44 mm en 40 mm) en in twee stijlen: lichtgewicht aluminium met een casual Fluoroelastomer(FKM)-band en premium massief roestvrij staal met een leren bandje. De smartwatches kunnen worden gepersonaliseerd met stijlvolle band- en wijzerplaatopties.

De Galaxy Watch Active2 beschikt ook over een nieuwe versie van de kenmerkende roterende ring, terwijl de schermgrootte is gemaximaliseerd. Het draaiende aanraakscherm draait zowel met de klok mee als tegen de klok in op het gebogen Super AMOLED-scherm.

Gebruikers die een stijlvol horloge willen matchen met hun eigen stijl, kunnen gebruikmaken van het My Style1-kleurextractie-algoritme. Maak eenvoudig een foto van je outfit, kies uit vijf verschillende kleurenpatronen en je wijzerplaat verandert binnen een paar seconden, belooft Samsung die zegt dat het horloge ‘flexibeler dan ooit’ is.

De smartwatch kan handmatig meer dan 39 trainingen bijhouden, waarvan er zeven automatisch worden geactiveerd: hardlopen, wandelen, fietsen, zwemmen, de roeimachine, de elliptische machine en dynamische trainingen. Met een bijgewerkte Running Coach kun je je hardlooptempo in realtime volgen en gebruikmaken van zeven verschillende hardloopprogramma’s om persoonlijke doelen te bereiken.

De Galaxy Watch Active2 is vanaf 13 september verkrijgbaar vanaf 299 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond