Deel dit artikel
-

Gall & Gall opent nieuwe webwinkel

Drankenwinkel Gall & Gall heeft zijn volledige assortiment online gezet in een nieuw gelanceerde webshop.

De winkel vervangt de oude website die een combinatie was van informatie en e-commerce. Ahold gooit het roer nu om en maakt de site nu primair transactioneel met een laagje ‘inspiratie’ er overheen.

Alle bieren, wijnen en andere spiritualiën zijn met een klik op de muis te bestellen. Wie voor vier uur ‘s middag bestelt, krijgt de items de volgende dag thuis afgeleverd. De klant kan er ook voor kiezen om de orders in zijn lokale Gall & Gall af te halen.

De (responsive) site kent ook een rubriek ‘Ontdek’ waar kenners vertellen over dranken en regio’s. Dit ter inspiratie. De consument kan per fles een beoordeling geven en proefnotities te schrijven voor later. Het is niet mogelijk om deze naar de grote socialmediakanalen te delen.

De bezorging is in handen van DPD, klanten kunnen de bezorging tot tien dagen vooruit inplannen en kunnen betalen met iDEAL, Klarna en cadeaukaart. Bezorgingen tot 75 euro kosten 5,95 euro.

Foto:Tristan Ferme (cc)

Deel dit bericht

4 Reacties

C. Valli

Hoe gaan ze voorkomen dat klanten onder de 18 jaar alcohol gaan kopen? Je kan het bij andere aanbieders gemakkelijk omzeilen?

Erwin Boogert

Dat controleert de bezorger van DPD aan de deur bij aflevering.

Guido

Mooie verbetering, maar daar kan nog veel aan verbeterd worden; vreemde suggesties (obv welke profiel?), focus op sterke drank daar waar wijn en bier meer mainstream zijn, grote platen waardoor aanbod onder fold. Slecht leesbare tekst op platen.

C. Valli

Wie is dan juridisch aansprakelijk als het mis gaat, PDP of Gall en Gall? De boetes zijn niet mis, zal toch uitgedeeld worden als het misgaat.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond