Deel dit artikel
-

Geen Dauphine op Mediapark

Het Mediapark in Hilversum krijgt vooralsnog geen eigen Dauphine. DutchView wilde een mediacafé vestigen in het Studiocentrum bij de entree van het Hilversumse mediapark, maar de beoogde exploitant is afgehaakt.

Tv-kok Robert Kranenborg was samen met collega-kok Julius Jaspers gevraagd om het restaurant op te tuigen. Het zou deze zomer de deuren openen. ’s Lands grootste dienstverlener op het gebied van tv-technologie DutchView zou 1500 vierkante meter beschikbaar stellen. Vanwege het diep gelegen gebouw tegenover Beeld en Geluid zou er ook een windvrij terras komen.

Beheerder Media Park Enterprise (MPE), toen nog een joint-venture tussen vastgoedbedrijf TCN en het Engelse vastgoedfonds Europa Capital Fund II, had al langere tijd de wens van een mediacafé a la Dauphine, het Amsterdamse café-restaurant dat tegen het FD en BNR Radio is aangebouwd en een trekpleister is geworden voor de creatieve industrie. Op dit moment exploiteert alleen het Amsterdamse Barboon een eetcafé op het Mediapark.

Kranenborg en Jaspers hebben nooit de namen van hun commerciële partners willen noemen.  DutchView heeft volgens de Gooi- en Eemlander de moed nog niet opgegeven.

Deel dit bericht

2 Reacties

van Deurzen

Echt een Emerce bericht… krijgen we binnenkort ook recepten?

Jan Libbenga

Dat is meer een Emerce bericht dan je denkt. Moet een ‘netwerkrestaurant’ voor de media worden.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond