Deel dit artikel
-

Gezamenlijke wifi-actie Apple en T-Mobile

T-Mobile en Apple in Nederland komen in oktober met gezamenlijke wifi-actie voor de mobiele internet gebruiker. Wie in de periode van 1 oktober tot 31 december een iBook of PowerBook koopt bij een Apple Centre, ontvangt gratis een hotspot maandpas ter waarde van 79,95 euro.

“De samenwerking tussen Apple en T-Mobile is een samenwerking tussen twee bedrijven die vooroplopen op het gebied van wifi. Apple was immers de eerste computerproducent die wifi inbouwde in haar iBooks en PowerBooks,” aldus marketingdirecteur Pim van der Feltz van T-Mobile. T-Mobile claimt met 550 openbare hotspots marktleider (38 procent marktaandeel) te zijn in Nederland. Beide partijen stellen zich met de actie ten doel om meer mensen in staat te stellen gebruik te laten maken van hoogwaardige mobiele breedbandtoepassingen op plekken waar zij dat willen.

“Onze klanten hechten veel waarde aan kwaliteit en gebruiksgemak en we weten dat ze zowel zakelijk als privé veel onderweg zijn,” stelt Ton van Garderen, directeur van Apple Nederland. “Nu kunnen deze mobiele gebruikers terecht bij hotspots van T-Mobile in Nederland voor een draadloze breedband internetverbinding. Met de gespecialiseerde telefonische klantenservice van T-Mobile zijn zij bovendien altijd verzekerd van professionele ondersteuning.”

T-Mobile hoopt met de actie mobiel breedband-internet een nieuwe impuls te geven en wil de consument overtuigen van het nut van ‘internet everywhere.’ Volgens Van der Feltz is er binnen iedere 7 minuten wel een hotspot te vinden in ons land.

Wie tussen 1 oktober en 31 december 2005 een iBook of Powerbook koopt via een van de Apple Centres, krijgt een voucher voor één uur gratis hotspot gebruik en kan daarmee direct on-line op één van de ruim 550 T-Mobile hotspots. Zij ontvangen ook een antwoordkaart waarmee zij een maandpas ter waarde van 79,95 euro kunnen aanvragen en een folder met de adressen van alle T-Mobile hotspots in Nederland.

De gespecialiseerde T-Mobile klantenservice voor vragen over het gebruik van wifi op Hotspots, is nu ook getraind om gebruikers van iBooks of PowerBooks op hotspots te helpen. T-Mobile hotspots zijn ondermeer te vinden bij alle Nederlandse McDonald’s restaurants, wegrestaurants, (grand)cafés, hotels, vergaderlocaties, benzinestations, jachthavens en vliegvelden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond