Deel dit artikel
-

Gezocht: innovatieve e-commerce bedrijven

Op 7 december vindt de Emerce Update Global E-Commerce plaats in Amsterdam. De redactie van Emerce zoekt bedrijven die willen laten zien wat zij bieden op het gebied van Global E-Commerce. (denk aan betalingsmethoden, logistieke tools, backoffice- of marketingoplossingen). Voor de zogeheten 'playground' is een beperkt aantal gratis plaatsen beschikbaar.

Tijdens de Update Global E-Commerce hoort u alles wat u moet weten om u op de internationale handelsmarkt te begeven, van juridische kwesties tot marketingvraagstukken. In navolging van eerdere Emerce-seminars zal er ook deze keer een ‘playground’ geopend worden. Deze is bestemd voor bedrijven die een nieuw en/of innovatief product op het gebied van global e-commerce willen laten zien, variërend van hardware, software en diensten tot content en advertising.

Als u geïnteresseerd bent om uw product of dienst te laten zien, hebt u de keuze uit twee mogelijkheden: een premium positie of een kosteloze aanwezigheid.
De kosteloze plekken zijn beperkt en alleen bestemd voor de meest innovatieve inzendingen, geselecteerd door de redactie van Emerce. Een plek op de playground is daarmee niet gegarandeerd. Een verzoek voor een kosteloze plek op de playground kunt u mailen naar rebecca@emerce.nl. Uiterste inzenddatum: donderdag 30 november.

Wie kiest voor een premium-positie is wel verzekerd van een plaats en heeft bovendien een betere plek. Voor de premium-positie kunt u contact opnemen met de sales-afdeling van Emerce, mail of bel met Mischa Bender (sales@emerce.nl of 023 546 39 20). Geef in beide gevallen aan welke voorzieningen nodig zijn voor het tonen van het product.
Voor meer informatie over het programma en de locatie van de Emerce Update Global E-Commerce, en voor toegangsbewijzen klik hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond