Deel dit artikel
-

Gezocht: innovatieve online lead generation

Op 22 februari vindt de Emerce Update Online Lead Generation plaats in Amsterdam. De redactie van Emerce zoekt bedrijven die willen laten zien welke innovatieve producten of diensten zij bieden op het gebied van Online Lead Generation (denk aan bannering, search engines, affiliates, enquêtes, prijsvragen, nieuwsbrieven). Voor de zogeheten ‘playground’ is een beperkt aantal gratis plaatsen beschikbaar.

Tijdens de Update Online Lead Generation hoort u alles over het genereren van leads, de verschillende methodes en de afrekenmodellen. In navolging van eerdere Emerce-seminars zal er ook deze keer een ‘playground’ geopend worden. Deze is bestemd voor bedrijven die een nieuw en/of innovatief product op het gebied van online lead generation willen laten zien, variërend van hardware, software en diensten tot content en advertising.

Als u geïnteresseerd bent om uw product of dienst te laten zien, hebt u de keuze uit twee mogelijkheden: een premium positie of een kosteloze aanwezigheid.

De kosteloze plekken zijn beperkt en alleen bestemd voor de meest innovatieve inzendingen, geselecteerd door de redactie van Emerce. Een plek op de playground is daarmee niet gegarandeerd. Een verzoek voor een kosteloze plek op de playground kunt u mailen naar rebecca@emerce.nl. Uiterste inzenddatum: dinsdag 13 februari.

Wie kiest voor een premium-positie is wel verzekerd van een plaats en heeft bovendien een betere plek. Voor de premium-positie kunt u contact opnemen met de sales-afdeling van Emerce, mail of bel met Mischa Bender (sales@emerce.nl of 023  546 39 20). Geef in beide gevallen aan welke voorzieningen nodig zijn voor het tonen van het product.

Voor meer informatie over het programma en de locatie van de Emerce Update Online Lead Generation en voor toegangsbewijzen klik hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond