Deel dit artikel
-

Google Adwords-actie bij Nedstat

Nedstat is een actie begonnen waarin voor 50 euro aan Google Adwords worden weggegeven. Doel van de actie is klanten te werven voor Nedstat Pro aan de man te brengen. De actie is opgezet met medeweten en goedkeuring van Google. Nedstat is namelijk een van de partners van Google Adwords in Europa.

“Bij aanschaf van een Nedstat Pro, Nedstat Pro Silver of Nedstat Pro Gold licentie krijgt u nu GRATIS advertentieruimte op Google, de populairste zoekmachine ter wereld, ” zo schrijft Nedstat op de actiesite.

Om te vervolgen met: “Zodra u een jaarlicentie afsluit dan wel uw licentie uitbreidt en Nedstat het contract daarvoor getekend retour heeft ontvangen, krijgt u van ons een e-mail. Daarin staat een speciaal vouchernummer en een link naar het Google AdWords programma. Het vouchernummer vult u in nadat u zich heeft aangemeld bij het Google AdWords programma. De 50 euro staat dan op uw account. “

Volgens de productmanager van Nedstat Pro, Rubin van der Heiden, is Nedstat twee weken geleden met de actie begonnen en loopt de actie tot nu toe voortvarend. “We helpen onze klanten in wezen met de zichtbaarheid van hun site door ze te wijzen op Google Adwords en daar zijn ze blij mee,” zegt van der Heiden. De match met Google Adwords is een hele logische volgens Van der Heiden omdat Nedstat veel klanten heeft in het mkb en daarvoor is Adwords bij uitstek geschikt.

Deel dit bericht

1 Reactie

Floris

Deze actie hebben een aantal webhostingbedrijven ook al gedaan. Met wisselend succes overigens..

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond