Deel dit artikel
-

Hyves sluit Plinga Games aan

Hyves gaat de casual en social games afnemen van het Duitse Plinga, een van Europa’s grootste speluitgevers. De profielensite vult hiermee de ambitie in om zich meer als spellenplatform te ontplooien. Met Facebook-login.

Het domein Hyvesgames.nl wordt niet meer bestierd door Spil Games, maar door Hyves zelf. De TMG-dochter is nu verantwoordelijk voor het aanbod, klantenservice, hosting en marketing. Daarom is het nu een pallet van leverancier van kwaliteitsspellen aan het samenstellen, waar Plinga nu ook op aansluit.

Er zijn reeds samenwerkingen met de uitgevers Elex, Zylom, GameHouse.

Met de spellen van de nieuwe partner zullen ook nieuwe internetdomeinein worden geopend. Boerspelen.nl is een voorbeeld. Bedrijfsleider Remco Bos: “Ons onderscheid zit in het sociale component. Om dit verder uit te bouwen ontwikkelen we nieuwe portals buiten Hyves, met Facebook-login. Zodoende zijn we in staan om verschillende gebruikersgroepen aan te spreken.”

Hyves Games heeft maandelijks zeshonderdduizend unieke bezoekers, welke gemiddeld vijftig minuten per sessie doorbrengen.

Tachtig procent van de omzet van Hyves Games is afkomstig uit social games.

Foto: puuikibeach (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond