Deel dit artikel
-

Ilse breidt portfolio uit met content

De site van Ilse is grondig veranderd door de start van een aantal nieuwe onderdelen. Na de intentieverklaring met VNU bouwt het bedrijf verder aan haar positie van contentsite. Ook heeft Ilse nu financieel nieuws en een muziekafdeling. De nieuwe features zijn het resultaat van een imago-verandering van de site.

Een aantal maanden geleden liet Ilse onderzoek doen onder haar bezoekers. Daaruit bleek dat de site vooral bekendstond als zoekmachine, terwijl het bedrijf meer denkt te kunnen bieden. Met de nieuwe onderdelen wil het meer de richting van onderscheidend portal op gaan.

Naast IlseFinance en IlseMusic komt op de site ook een dienst in samenwerking met ConsumerDesk te staan; de koophulp. Samen met gezondheidsplein komt er ilse gezondheid. Met de diensten hoopt Ilse haar positie als best bezochte Nederlandse site behouden en uit te bouwen.

Begin juli kocht Ilse het vijftig procentsaandeel van Virtual Industries in Nu.nl om meer content naar het bedrijf te halen.
Van de overeenkomst met uitgever VNU is nog niet veel te zien voor de consument. Op de achtergrond werken de twee aan integratie van de Internetprojecten. Alle VNU-sites moeten in de toekomst onder Ilse gaan vallen.

Zie ook:
De Fuik van VNU en Ilse

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond