Deel dit artikel
-

In januari Lucky Day en Lotto per SMS

Stichting De Lotto komt in januari volgend jaar met Lucky Day en Lotto per SMS. Later volgt mogelijk ook een SMS-versie van de Krasloterij. Afgelopen weekend is Toto-Score per SMS van start gegaan, waarvan de reclamecampagne rond de voetbalwedstrijd Duitsland-Nederland van woensdag is georganiseerd.

In januari 2003 zullen Lucky Day en De Lotto live gaan, zo bevestigt een woordvoerster. De Lotto zegt in een later stadium ook een SMS-versie van de De Nederlandse Krasloterij te overwegen. Internetbureau Info.nl, dat het SMS-platform voor Toto-Score heeft gebouwd, meldt dat Lucky Day en De Lotto al klaar staan. "Het platform is al voorbereid op de introductie van meerdere spelen en het gebruik van diverse kanalen, zoals i-mode", aldus business developer Roos Spier van Info.nl .

De lancering van Toto-Score per SMS en van de beide andere spelen is veel later dan aangekondigd. Al begin september zei directeur Wim van den Assem tegen Emerce dat Toto-Score binnen twee weken en Lucky Day binnen een maand live zou gaan. "We kunnen niet alles tegelijk realiseren en wilden een mooi moment uitkiezen om te beginnen", aldus Jaap Stavast, directeur Technologie en Ontwikkeling van De Lotto. Volgens Stavast is er niks mis gegaan in de planning.

Toto-Score per SMS is sinds afgelopen weekend live. De campagne voor het spel is georganiseerd rond de oefeninterland Duitsland-Nederland die woensdagavond wordt gespeeld. Lotto mikt aanvankelijk op "enkele duizenden" en hoopt later op "tienduizenden spelers" voor Toto-Score per SMS, zo stelt Stavast.

Spelers aan Toto-Score betalen 1,50 euro per wedstrijd (voor ontvangen tekstberichten), plus 1,25 euro voor eenmalige registratie per SMS en de kosten voor verstuurde SMS-jes. Registratie is voor de wedstrijd tegen Duitsland eenmalig gratis. Er kan ook via internet worden geregistreerd. Het spel kan via alle operators worden gespeeld.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond