Deel dit artikel
-

Kieskeurig.nl oprichters lanceren belangrijkedag.nl

De oprichters van vergelijksite Kieskeurig.nl hebben vandaag de nieuwe site www.belangrijkedag.nl geïntroduceerd. Achterliggende gedachte: je bestaande agenda is voor dingen die ‘moeten’, belangrijkedag is voor de leuke dingen.

Belangrijkedag.nl is vandaag officieel publiek gegaan, maar draaide al enige tijd in beta. Het is een gratis reminder-service, waarbij je je kunt abonneren op verschillende kalenders, zoals  concerten, cd- en dvd-releases, wedstrijden van voetbalclubs, etc. Gebruikers kunnen ook zelf kalenders toevoegen aan de site. Een ander belangrijk onderdeel zijn de gezamenlijke kalenders, dit biedt clubs en teams de mogelijkheid om een afgeschermde omgeving te creëren waar ze met behulp van de ingebouwde datumplanner hun eigen gebeurtenissen kunnen plannen. Daarnaast is er een online verjaardagskalender.|

Oprichter Henri Hoetink, die samen met Janet Sellis tevens kieskeurig.nl startte in 1999, legt desgevraagd uit dat de vorm van beide sites vergelijkbaar moet zijn: nuttige links naar aanbieders, die niet worden ervaren als advertenties, maar wel betaald zijn. Voor belangrijkedag.nl zijn inmiddels al samenwerkingen met onder meer bol.com en worldticketshop.nl. Op termijn kan bovendien worden gedacht aan betaalde diensten, zoals besloten omgevingen voor grote partijen.

Deel dit bericht

6 Reacties

J hoetink-jongman

Heel veel suces met deze site en hopen dat het een toe gevoegde waardemag zijn in Nederland.

Henk

tim

Andr? - Riet ten Have

We wensen jullie heel veel succes met deze site en hopen dat het net zo goed zal gaan lopen als de andere site.

Koos Blummel

Krijg al een paar dagen geen kontakt met http://www.belangrijkedag.nl
Geeft steeds een bericht dat er geen kontakt is met deze side.

M.vr.groeten : Koos Blummel

k.blummel@home.nl

Cleem van Woensel

heb jarenlang veel plezier beleefd aan Belangrijkedag,
is deze nu plotseling van het scherm verdwenen.
??

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond