Deel dit artikel
-

KPN: doelpunten Engelse competitie te zien op i-mode

KPN en Sportsplaza hebben een overeenkomst gesloten zodat voetbalfans ook de Engelse FA Premier League op hun i-mode mobiele telefoon kunnen bekijken, direct nadat er gescoord is. Voor 2 euro per maand kunnen abonnees vervolgens onbeperkt alle gemaakte doelpunten uit de respectievelijke competities downloaden en terugkijken.

Alle i-mode klanten van KPN kunnen zich volgens het telecombedrijf gemakkelijk aanmelden voor goal alerts en videoclips uit de Eredivisie of de Premier League via de ’Sportsplaza’ i-mode site. Voor de goal alerts selecteert iemand de club of clubs van wie men de e-mailmeldingen met het scoreverloop wil ontvangen.

Direct nadat er gescoord is ontvangt  digene een e-mail op het i-mode toestel met de score en de naam van de doelpuntenmaker. Vervolgens moet er geklikt worden op de link in het e-mail-bericht om de videoclip van het doelpunt te kunnen downloaden.

Klanten van KPN kunnen kiezen uit videoclips in twee verschillende kwaliteiten. Clips van tot 300kB bieden de beste beeldkwaliteit; clips van maximaal 100kB bieden nog steeds beelden van schappelijke kwaliteit maar zijn vanwege hun kleinere omvang sneller op het mobiele toestel gedownload.

Deel dit bericht

1 Reacties

Jeroen

Relaxt! Ik vinb de Engelse competitie echt wel leuker dan de Nederlandse en zaterdagmiddag ben ik nooit thuis 🙂

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond