Deel dit artikel
-

LaDot overgenomen door Active ISP

Business solutions provider LaDot, dat vorig jaar Freehosting.nl overnam, is op zijn beurt overgenomen door het Noorse Active ISP. De nieuwe combinatie zegt Europees marktleider te willen worden op het gebied van zakelijke internetdiensten voor het midden- en kleinbedrijf.

De overname vindt plaats via een aandelenruil waarvan geen details bekend zijn gemaakt. De aandeelhouders van LaDot , de investeringsmaatschappijen Renessence en European Capital Ventures , worden aandeelhouder van Active ISP. LaDot is vooral bekend geworden doordat Nina Brink indirect één van de aandeelhouders is, zij het dat het slechts om een minderheidsbelang gaat. Renessence is door Brink, Rob van der Linden en Eric Tolsma opgericht. Tolsma, die binnen LaDot de functie bekleedt van algemeen directeur, gaf bij de bekendmaking van de overname door Active te kennen een rotsvast vertrouwen in de combinatie te hebben. ?Het zijn bedrijven die hun marktpositie verwerven door superieure dienstverlening aan hun klanten en die continuïteit garanderen door een sterke financiële ondergrond?, aldus Tolsma.

Active ISP is een belangrijke pan-Europese leverancier van internetdiensten als webhosting, domeinregistratie, breedband internettoegang, e-commerce en database oplossingen voor het MKB. Het bedrijf is actief in zeven Europese landen

Deel dit bericht

1 Reactie

mathijs smit

Nina Brink heeft belang in Active verkocht. Zie: http://www.femblog.nl/fembusiness/content/nieuws/31084/article.html

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond