Deel dit artikel
-

Lost Boys uitgespeeld

Nederlands beste schaker Louk van Wely was de winnaar, maar vooraf was de grote verliezer al bekend: de organisatie. Die verloor namelijk sponsor Lost Boys, waarmee het voortbestaan van het Lost Boys schaaktoernooi op het spel is komen te staan.

Het stopzetten van de bijdrage aan het toernooi lijkt een bezuinigingsmaatregel van Lost Boys, dat vorig jaar samenging met IconMedialab. "Dat is niet het geval", reageert woordvoerster Pauline Rengers van Lost Boys. "We hebben deze sponsoring nu tien jaar gedaan en hadden als doel daarmee naamsbekendheid voor Lost Boys te creëren en de aandacht te vestigen op software." Beide doelen zijn volgens Rengers bereikt.

Lost Boys sponsort ook het Formule 1 racen. "Daar gaan we mee door", zegt Rengers.

Lost Boys ging eind vorig jaar samen met het Zweedse IconMedialab. De Nederlandse vestiging maakt inmiddels winst, maar het bedrijf als geheel verloor 15,4 miljoen euro, waarmee meteen het volgende sponsorproject duidelijk is.

Deel dit bericht

1 Reacties

Patrick

Ik reageer nooit op dit soort synische stukjes van Emerce, maardit is toch wel te erg. Lost Boys is een mooi bedrijf, waar goede programmeurs werken. Door het nu als niet hip te bestempelen wordt iedereen zenuwachtig en gaat het nog verder berg af.De eigenaar is een beetje dolgedraaid en doet misschien rare dingen, maar het is jammer als het personeel daar de dupe van wordt.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond