Deel dit artikel
-

Mannensite Easyasbeans.com verkocht

Flavourites.nl, de op vrouwen gerichte portal voor webshops, heeft mannensite Easyasbeans.com  afgestoten. De nieuwe eigenaar is Media Ingredients. De ambities en toekomstplannen van Flavourites.nl stonden een verdere groei van Easyasbeans.com in de weg.

Ongeveer drie jaar na de oprichting van webshopverzameling Flavourites.nl begonnen eigenaren Marije M. Mulder en Natascha Klootsema Easyasbeans.com: een portal met ‘coole webshops & sites’ voor mannen. Maar zij willen meer tijd stoppen in de oorspronkelijke site.

Media Ingredients is het bureau van online marketing- en communicatiespecialist Norman Thomas, die elf jaar voor bol.com heeft gewerkt. Thomas zal zich, naast het verder vermarketen van Easyasbeans.com, bezig gaan houden met het geven van online marketing- en communicatieadviezen aan de aangesloten webshops. De komende tijd zal Easyasbeans.com een restyling krijgen en uitgebreid worden met nieuwe functionaliteiten.

Deel dit bericht

2 Reacties

Wil

De site Easyasbeans.com is niet alleen gemaakt door vrouwen maar zal waarschijnlijk vrouwen meer aanspreken dan mannen….

P. Arends

Ben het wel met voorgaande commentaar eens. Ik kijk voor mannensites vooral op http://www.yulook.nl/voor-hem.htm. Daar staan de wat meer stoere websites.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond