Deel dit artikel
-

Merkle Nederland strategisch partner CentralPoint

Merkle Nederland wordt strategisch partner en digitaal marketing bureau voor het invullen van de groeiambities van Centralpoint als grootste IT-reseller van de Benelux.

Centralpoint ondersteunt bedrijven onder andere op het gebied van consultancy, e-commerce-oplossingen en dienstverlening rondom beheer, beveiliging en logistiek van IT-hardware.

De eerste stappen in de samenwerking zijn inmiddels gezet met de lancering van de nieuwe pay-off van Centralpoint: ‘Get IT done’.

De samenwerking omvat de volledige service van Merkle, zoals Digitale Strategie, Creatie, Search Marketing, CRM, Digital Advertising & Analytics en Google Cloud for Marketing. Daarnaast zet Merkle al haar ervaring in met betrekking tot het werven, opleiden en trainen van digitaal talent voor het interne Centralpoint marketing team. Dit met als doel dat de marketeers van Centralpoint een groot gedeelte van de operationele- en tactische werkzaamheden zelf zal uitvoeren.

Deel dit bericht

2 Reacties

peter

Dit soort artikelen hebben altijd 0.0 nieuwswaarde voor de lezers. Het is eigenlijk een verkapte salespitch die eigenlijk alleen interessant is voor beide partijen. Bitte dit soort ‘newsflash’ graag in de gekochte sectie houden.

Jan Libbenga (Emerce)

We kijken toch met een minder verzuurde blik naar dit soort mededelingen, die wel degelijk relevant (kunnen) zijn voor een deel van de sector. Geldt in het algemeen voor roulatie van klanten onder bureaus, zeker als het gaat om een wat grotere partij als Centralpoint. Proef ik hier een verkapte frustratie over gebrek aan aandacht voor je eigen activiteiten?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond