Deel dit artikel
-

Metaverse op NPO Innovatie Festival

De publieke omroep organiseert op 2 juni de tweede editie van het NPO Innovatie Festival in Hilversum. Tevens wordt die dag de winnaar van de NPO Innovatieprijs 2022 bekendgemaakt.

Tijdens het festival komen mediamakers en sprekers samen om in te zoomen op lopende en aanstaande innovaties bij de publieke omroep. Ook wordt er met elkaar gesproken over de rol van technologie bij het vergroten van het verbindend vermogen van de publieke omroep tussen de fysieke en digitale wereld. Daarbij gaat het bijvoorbeeld over de nu al veelbesproken ‘metaverse’. Wat is deze metaverse eigenlijk en wat kunnen of moeten we ermee?

Tot de sprekers behoren de bekende Amerikaanse auteur en zelfverklaard ‘techtivist’ Galiet Ariel, maar ook Marian Donner (Zelfverwoestingsboek) en onderzoeker Joris Weijdom (MR- en XR-specialist) staan op het podium van De Vorstin.

Tijdens de bijeenkomst wordt voor de tweede keer de NPO Innovatie Prijs uitgereikt, dé award voor het meest innovatieve media-concept van het afgelopen jaar.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond