Deel dit artikel
-

Microsoft doet een grouponnetje

Microsoft stort zich opnieuw op de markt van voordeelbonnen met Bing Offers. Het is onderhand de tweede poging. Grootste verrassing: de site bevat Nederlandse aanbiedingen.

Sinds 2011 voerde Microsoft al de voordeelsite Bing Deals, maar die is volgens Tech Crunch stilletjes afgevoerd. Bing Offers is het vervolg daarop en verzamelt de beste deals van het web, onder meer van LivingSocial, Groupon (via Yipit), Spotted Fox en DoubleTakeDeals.

De nadruk komt te liggen op aanbiedingen van lokale ondernemers, maar er zitten ook kortingsacties tussen van grote Amerikaanse spelers. Het nieuwe product komt uitgerekend in een periode dat sites als Groupon en LivingSocial minder in trek zijn.

Hoewel de Amerikaanse pers meldt dat Bing Offers alleen in de VS wordt uitgerold, blijkt dat niet zo te zijn. Zo ontdekte Emerce een korting op een 3-gangen keuzemenu van restaurant Le Prince in Den Haag (via Groupon), en 2-daagse Handicap54-golfcursus bij GVB Weekend Nederland. In het Nederlands gesteld, maar met prijzen in dollars.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond