Deel dit artikel
-

Mobiel bezoek funda sterk gestegen

Het bezoek aan de mobiele platforms van huizensite funda is het afgelopen jaar fors gestegen. Via de mobiele sites en de apps kwamen in mei 2013 alleen al bijna 7 miljoen bezoeken binnen. In totaal komt nu 36,5 procent van het verkeer via de mobiele platforms. Funda verwacht dat eind 2014 het aandel boven de vijftig procent uitkomt.

In mei 2013 werd funda in totaal negentien miljoen keer bezocht. Daarvan waren twaalf miljoen bezoeken aan de reguliere website en zeven miljoen bezoeken aan de mobiele platforms. Het gaat om m.funda.nl, m.fundainbusiness.nl en de mobiele apps voor funda (iOS en Android) en funda in business (iOS).

De cijfers hebben betrekking op de bezoeken aan deze mobiele platforms, en dus niet op het bezoek aan de reguliere website met een tablet of smartphone. In mei 2013 werden in totaal 244 miljoen pagina’s bekeken.

Deel dit bericht

2 Reacties

Gert-Jan

Indrukwekkend, lijkt me een goede tip voor ondernemers om hun voordeel te doen met deze kennis en hun website “responsive” te maken zodat de mobiele bezoeker een optimale beleveing heeft tijdens het browsen.

Jos

Ik ben altijd weer verbaast waar deze bezoekersaantallen vandaan komen. De huizenmarkt zit in het slob, er staan 270.000 woningen te koop en er wordt geen woning verkocht. Ondertussen krijgt Funda 244 miljoen pageviews. Het lijkt er op dat er mensen zijn die als hobby ‘Funda browsing’ hebben, en dit nu ook op hun mobiel ontdekt hebben.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond