Deel dit artikel
-

MoMac weer genomineerd voor Red Herring 100 Europe

MoMac, dat voor mediabedrijven mobiele websites bouwt, is voor de tweede keer genomineerd voor opname in de prestigieuze Red Herring 100 Europe lijst. Red Herring heeft de volledige lijst met genomineerden nog niet bekend gemaakt.

Vorig jaar waren van de in totaal 200 genomineerde Europese bedrijven 10 van Nederlandse makelij. Momac was vorig jaar ook een kanshebber, maar behaalde toen geen finaleplek op de uiteindelijke lijst in tegenstelling tot de Nederlandse eBuddy, Hyves, I-wood, Joost en Polymer Vision.

De Red Herring 100 Europe is een lijst met Europa’s meest innovatieve technologiebedrijven. De bekendmaking van de uiteindelijke top 100 wordt in Malta bekend gemaakt op 16 april. Het is het vierde jaar dat Red Herring met een Europese lijst komt.

Vier Nederlandse bedrijven, Joost, eBuddy, OTB en BackupAgent, wisten in 2007 zelfs door te dringen tot de Red Herring Global 100-lijst. Winnaars van deze wereldwijde lijst bevinden zich in goed gezelschap van onder meer Google, Yahoo!, Skype, en YouTube.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond