Deel dit artikel
-

Online Betaalcongres: MyOrder komt met winkelzuil en mobiele kassa

Rabo’s MyOrder introduceert binnenkort officieel betaalzuil Clicks in Bricks voor winkels die een groter aanbod willen aanbieden. Ook komt er een mobiele kassa waarmee de retailer door de winkel kan lopen.

Gertjan Rösken, CTO van de Rabobank, onthulde de plannen zojuist op het Online Betaalcongres in Amsterdam. De betaalzuil zou het bestaande winkelaanbod kunnen aanvullen, waarbij bestellingen aan huis kunnen worden bezorgd.

De zuil staat al een tijdje bij dierenwinkel Pets Place, waar de klant kan afrekenen zonder de fysieke portemonnee te trekken. De zuilen komen uiteindelijk in alle 170 winkels van Pets Place. Op de kiosk geeft de klant simpel zijn telefoonnummer in. De MyOrder-app wordt vervolgens in de telefoon van de klant opgestart om de betaling af te ronden.

Winkels kunnen binnenkort ook gebruikmaken van een tweede scherm, die ook als ‘lopende kassa’ moet fungeren. Op dat scherm staan allerlei details over de MyOrder-klant. “Het idee is dat de winkelier de klant vanuit het scherm acties kan aanbieden.”

Het bedrijf wil snel uitbreiden, onder meer naar het buitenland, zo vertelde Rösken. Ook worden steeds meer partners aangetrokken. Een dezer dagen werd een samenwerking met de nieuwe online supermarkt Superdirect.com aangekondigd. Consumenten die boodschappen voor 23.00 uur bestellen, kunnen deze de volgende dag na 7.00 uur ophalen bij één van de Superdirect.com Pick Up Points. Sligro Food Group is naast leverancier ook minderheidsaandeelhouder van Superdirect.com.

Deel dit bericht

1 Reactie

Rick Maresch

Dit is toch http://www.minitix.nl in een nieuw jasje?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond