Deel dit artikel
-

Nederlandse startup in finale Startupbootcamp Berlijn

Het Nederlandse Brisk.oi, dat JavaScript-bibliotheken levert, heeft de finale gehaald van Startupbootcamp in Berlijn. Samen met nog negen andere finalisten krijgt het bedrijf vanaf september intensieve begeleiding.

Het bedrijf stelt op haar summiere website dat men met zijn oplossingen veel sneller software kan ontwikkelen. Een andere Startupbootcampdeelnemer Eigenta heeft er al gebruik van gemaakt.

Andere finalisten zijn Capsule.fm (een soort audio-Flipboard), Fourscan (gegamificeerd loyaliteitsprogramma voor het verbeteren van merkwaarde en klantinzichten op social media), Frestyl (platform voor fans, artiesten, promotors en venues), ItsPlatonic (dating), Liquid State (makkelijke publicatieoplossing voor auteurs en uitgevers om free-form mobile publicaties te maken),  Raidarr (content vinden en droppen op fysieke locaties over de hele wereld), Streetvite (promoten van een event via sociale netwerken), Weavly (creëren en online delen van mashups) en Webcred (platform dat online huren, kopen en verkopen veiliger en efficiënter maakt).

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond