Deel dit artikel
-

Nederlandse startup komt met slim gordijnsysteem Slide

De Amsterdamse startup Innovation In Motion (IIM) brengt naar eigen zeggen met Slide slimme gordijnen binnen handbereik. Slide bestaat uit een krachtige 12V-motor unit en een modulair koppelsysteem om aan bestaande gordijnrails te bevestigen.

Slide werkt verder op elke lengte tot zes meter, voor een enkel of dubbel gordijn. Je installeert het bovendien binnen een kwartier, en zonder extra gereedschap.

Het systeem heeft wifi ingebouwd. Dankzij magnetische sensoren leert het systeem zelf hoe lang je gordijnen zijn en is de positie van je gordijnen altijd bekend, ook als je ze met de hand beweegt.

Met de Slide App kan men routines instellen, bijvoorbeeld op basis van tijd en zonsop- of ondergang. Met de Alarm-routine gaan je gordijnen open vlak voor je wekker afgaat. Daarnaast is er Touch & Go: door een kort rukje aan je gordijnen te geven neemt Slide het automatisch van je over. Tot slot is het binnenkort ook mogelijk om je gordijnen met je stem te openen of sluiten dankzij integratie met Google Assistant.

Slide is vanaf vandaag in beperkte oplage verkrijgbaar in Nederland en kost 299 euro voor een enkel en dubbel gordijn inclusief BTW en gratis verzending.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond