Deel dit artikel
-

Nieuwe JVC True Wireless oortjes, zelfreinigende earbuds LG

JVC breidt zijn lijn True Wireless oortjes uit met de HA-ET45T en HA-AE5T. Beide modellen zijn geschikt voor sporters en zijn waterbestendig.

Ook deze oortjes worden geleverd met een case die in extra accutijd kan voorzien.

De JVC HA-AE5T ondersteunt ook hogere resolutie codecs zoals aac en aptX. Dit model heeft ook aanraakgevoelige sensoren waarmee je de koptelefoon kunt aan- en uitzetten of pauzeren. De batterij moet tot 9 uur meegaan en met gebruik van de case nog eens 18 uur.

De HA-AE5T is verkrijgbaar in blauw, zwart, geel en grijsgeel voor 179,95 euro.

De goedkopere JVC HA-ET45T biedt vier uur batterijduur en tien uur meer met behulp van de case. Je hebt de keuze uit de kleuren zwart, blauw, grijs en roze. De HA-ET45T kost 99,95 euro.

LG Electronics (LG) breidt deze zomer haar audio line-up eveneens uit met een aantal nieuwe producten. LG voegt met de lancering van de LG TONE Free bijvoorbeeld twee nieuwe volledig draadloze earbuds met comfortabele pasvorm toe aan het assortiment met een bijzondere eigenschap: deze oordoppen reinigen zichzelf met behulp van UV-licht.

Het ‘levensechte geluid’ van de nieuwe LG TONE Free modellen, HBS-FN6 en HBS-FN4, is volgens de fabrikant te danken aan de verfijnde technologie van Meridian Audio. Ook hebben de oordoppen een viertal verschillende geluidspresets die zorgen voor een ‘fijne luisterervaring’.

De LG TONE Free eardbuds hebben een batterijduur van zes uur, maar het HBS-FN6 model is een uitzondering op de regel. Dit model wordt bovendien geleverd met de innovatieve LG UVnano oplaadcase die de earbuds binnen vijf minuten oplaadt worden en tegelijkertijd bacteriën verwijdert met behulp van UV-licht.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond