Deel dit artikel
-

Nieuwe shop Oger met chat en live videocalls

De vernieuwde website van het luxekledingmerk Oger laat klanten videobellen met hun persoonlijke adviseur of simpelweg WhatsApp’en onderweg of op de bank. Binnenkort gaat de winkel ook abonnementen verkopen aan vaste klanten.

Vandaag maakte Oger de lancering van zijn nieuwe webwinkel bekend. Het gaat voornamelijk om de vernieuwing van de achterkant van de shop. Die staat nieuwe features en ontwikkelingen toe.

Om de klant op maat te kunnen bedienen kan hij via WhatsApp chatten met winkelpersoneel. Wie meer persoonlijke aandacht wens, kan een videocall opzetten met zijn adviseur.

“Klanten willen producten zien en voelen, contact leggen met onze medewerkers en hun aankopen direct in huis hebben”, zegt e-commercemanager Rick Hoving in een persbericht. “Om deze wensen ook online mogelijk te maken, hebben we in een pilot gewerkt aan een online videodienst in samenwerking met het Nederlandse bedrijf HidashHi. Zo kunnen klanten binnenkort ook online persoonlijk visueel contact leggen met een Personal Advisor in de winkel.”

Verder biedt het bedrijf same-day deliveries in de regio Amsterdam, wordt volgend jaar geëxperimenteerd met spoed- en avondleveringen en is een online outlet store geopend.

Hoving spreekt over de introductie “op korte termijn van een abonnementsvorm voor vaste klanten.”

Aan Emerce legt hij uit: “Bij Oger verzamelen we enorm veel klantdata. We kennen onze klant door en door. Zo weten we van veel klanten al hun maten, hun voorkeursmerken en ook hun koopfrequentie. Ook kennen we de gebruiksduur van de producten en zijn we scherp op seizoen en trends. Op basis daarvan kunnen we op het juiste moment adviseren om een fris wit overhemd aan te schaffen of een complete outfit te vervangen. We hopen daarmee een graantje mee te gaan picken in de wereld van online personal shopping. Er zijn zelfs klanten die per seizoen hun hele kledinggarderobe door ons laten vernieuwen.”

De baas E-commerce over de ambities: “Mijn doel voor 2016 is om al onze online waarden te verdubbelen. Meer relevant bezoek en verhoging van de conversie en verdubbeling van de webstore-omzet.”

Deel dit bericht

3 Reacties

CustomerFirst

Hendrik-Jan

Gefeliciteerd met deze stap!

Frank Loots

Geweldige customer focus bij Oger en niet bang om nieuwe dingen uit te proberen. Complimenten, zo hoort het!

Mvg,
Frank Loots

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond