Deel dit artikel
-

NLbuzz neemt The Saints over

The Saints is overgenomen door het digitale mediabedrijf NLbuzz. De appontwikkelaar uit Amsterdam kan zich meer op internationaal werkterrein gaan richten met meer technische bagage aan de backend.

Zojuist maakte NLbuzz de overname van het vijftien koppen tellende The Saints bekend. Financiële details zijn niet bekendgemaakt. The Saints blijft actief onder zijn eigen naam en in de leiding vinden geen wisselingen plaats.

Het bedrijf bouwde onder meer mobiele apps voor Voetbal International, EredivisieLive, Sanoma Media, VARA en Telegraaf Media Groep. Directeur Roeland Stekelenburg van NLbuzz: “We werkten al met hen samen en de bedrijven passen bij elkaar. Er zijn maar weinig appbouwers in Nederland die zich specifiek richten op mediaklanten. We stonden voor de keuze om zelf een mobiele tak te bouwen of een bedrijf over te nemen en kozen voor het laatste.”

“Daarnaast merken we, dat klanten steeds vaker binnenkomen via bedrijven die enkel de front end-toepassingen leveren.”

NLbuzz is juist leverancier van de backend. Het bedrijf bouwt digitale platformen, doorgaans voor bedrijven in de media-industrie. NLbuzz is onderdeel van bedrijvengroep CMI. Daar vallen ook Infostrada Sports, DutchView en TV Everywhere onder. CMI heeft internationale ambities, belevert zeker via Infostrada al veel buitenlandse organisaties en biedt The Saints een ingang naar buitenlandse markten. Die groei buiten Nederland moet organisch plaatsvinden. “Nederland is voor CMI een proeftuin.”

Deel dit bericht

6 Reacties

Edward

Thomas en het hele team, gefeliciteerd en veel succes!
Ik denk een leuke en goede stap.

Boudewijn

Mooi nieuws Thomas, gefeliciteerd!

Em

Tjoinka & de rest! Chapeau!!

Ivo

Interessante ontwikkelingen! Gefeliciteerd!

Jan Karel Kleijn

Geweldig nieuws Thomas! Well done amigo!

Jord

gefeliciteerd Thomas & team !

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond