Deel dit artikel
-

Nominatieronde LOEY Awards 2013 van start

Voor het vierde achtereenvolgende jaar gaat een zware jury ook dit jaar weer op zoek naar de beste online ondernemer van Nederland. De nominatieronde voor de LOEY Awards 2013 is open.

De beste online ondernemer en de beste starter worden op 4 september tijdens een bijzondere ceremonie bekendgemaakt. Voordat het echter zover is, vraagt de jury om input voor hun keuzes. Deze jury bestaat uit Reinout Oerlemans, Bernard van Oranje, Daniël Ropers, Michiel Mol en Pieter Zwart.

Hubert Deitmers: “De online industrie in Nederland is heel professioneel en zit boordevol innovatie. Nu is het moment om die sector juist extra te stimuleren, en te vieren dat we zulke succesvolle ondernemers hebben in dit land. We willen de winnaars een voorbeeldfunctie geven.” Deitmers nam in 2010 het initiatief voor de prijs met Heleen van Oord en Gert-Jan Munneke.

Vorig jaar werd Pieter Zwart van Coolblue uitgeroepen tot beste online ondernemer en Christiaan Henny van eFaqt tot beste starter.

De nominatieronde loopt tot en met 15 mei. Een team van negen specialisten zal uit inzendingen een lijst samenstellen van ondernemers die zich aan de jury zullen moeten presenteren.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond