Deel dit artikel
-

Nominatieronde voor LOEY Talent Award gestart

Deze week kunnen talentvolle ondernemers worden genomineerd voor de jaarlijkse LOEY Talent Award 2018. De LOEY Talent Award is de onderscheiding voor de meest talentvolle online ondernemer van Nederland.

Al voor de negende keer op rij wordt dit jaar door de Stichting LOEY twee onderscheidingen uitgereikt. In 2017 werd Jouk Pleiter, oprichter van Backbase, uitgeroepen tot Leading Online Entrepreneur Of the Year in de aanwezigheid van Koningin Máxima en werd Danique Wiltink (Nimbles) als winnaar van de LOEY Talent Award gekozen.

Na het sluiten van de nominatieronde op 18 mei selecteert het LOEY Expertpanel, bestaande uit online professionals en deskundigen, zes kandidaten die op maandag 3 september zich mogen presenteren. Tijdens de uitreikingsavond op woensdag 12 september zal het aanwezige publiek kiezen wie van de drie finalisten zich de meest talentvolle online ondernemer van Nederland mag noemen.

De winnaar van de LOEY Talent Award krijgt, naast een bokaal, een cheque met verschillende diensten van de LOEY-partners.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond