Deel dit artikel
-

Nu.nl trekt stekker uit Nujij

Nujij, het platform van Nu.nl voor het delen van nieuws, gaat na jaren verdwijnen. Dat maakt de nieuwssite vandaag bekend. Met Facebook en Twitter is het makkelijker geworden om content te delen en daarop te reageren, aldus Nu.nl. Een aparte site voor het delen van het nieuws is niet meer nodig.

In de NU.nl-apps en site wordt een nieuwe functie geïntroduceerd waarmee lezers kunnen bijdragen aan het nieuws. Maar dat zullen uitsluitend nog toevoegingen, tips of foto’s van nieuwsgebeurtenissen zijn. Reageren onder artikelen is daarmee niet meer mogelijk. Ook NuFoto gaat als zodanig verdwijnen.

Om volledig transparant te zijn, zal Nu.nl op een later moment een apart overzicht per artikel maken met daarin welke fouten en/of toevoegingen gemeld zijn en welke foto’s en video’s zijn doorgestuurd. Dat overzicht is dus ook altijd los te bekijken.

‘Met deze verandering willen we ons nog meer richten op het verslaan van het laatste nieuws, in plaats van het mogelijk maken van een discussie over het nieuws’, zegt Nu.nl.

Op Nujij reageren deelnemers inmiddels afkeurend op het nieuws. Met als belangrijkste argument dat Nujij een openbaar discussieplatform is dat niet makkelijk door Facebook of Twitter kan worden vervangen.

De wijzigingen gaan per 12 september in.

Deel dit bericht

3 Reacties

piet

EINDELIJK!!!!!!!!!!!!!!!

Altijd die negatieve reacties op artikelen.

Nu alleen nog even dat vreselijk gare nu video er nog af. Dat werkt namelijk toch nooit!!!!

Wat een k*t site zeg.

Jan

Piet: jij stoorde je aan de negatieve reacties maar besluit vervolgens zelf om een negatieve reactie te plaatsen? 😉

Marcel

Jammer! Ik vond het wel leuk om meningen van anderen te lezen, ook al waren ze soms grof.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond