Deel dit artikel
-

Omzet WOL stijgt nauwelijks

World Online zag de inkomsten in het derde kwartaal heel licht oplopen, met nog geen drie procent. Bij een omzet van 56,9 miljoen euro draaide het bedrijf een verlies van ruim 101 miljoen euro.

In dezelfde periode vorig jaar bedroeg het verlies nog een kleine 29 miljoen euro. Voor dit jaar ? de eerste negen maanden ? staat WOL nu op een verlies van 320, 6 miljoen euro. De omzet is ten opzichte van het derde kwartaal van 1999 gestegen met 250 procent, maar ten opzichte van het tweede kwartaal van 2000 slechts met een kleine drie procent. De inkomsten in de eerste negen maanden staan nu op 152,8 miljoen euro.

Het aantal geregistreerde abonnees bedroeg eind september 4,2 miljoen, waarvan 2,5 miljoen actief waren in de maand september. Eind juni waren dat er 3,7 miljoen, waarvan 2,4 miljoen actief.

Gisteren kondigden WOL en fusiepartner Tiscali aan dat de gezamenlijke prospectus uiterlijk maandag gepresenteerd zal worden. Het lag in de bedoeling om die aan het eind van oktober beschikbaar te hebben.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond