Deel dit artikel
-

Overname Adver-Online van de baan

AamigoO Group staakt de overnamegesprekken met onlinewervingsbureau Adver-Online uit Heemstede.

Een reden voor het afbreken van de gesprekken geeft AamigoO Group niet. De staking van de gesprekken wordt gemeld in een bericht aan de markt (PDF) waarin het bedrijf vertelt dat het zijn halfjaarcijfers op een later moment presenteert.

Ook de integratie van de overgenomen activiteiten van Corso lopen vertraging op.

AamigoO is een in Nederland aan de beurs genoteerd bedrijf. Het bestaat uit een aantal onderdelen die zijn gespecialiseerd in het via internet bemiddelen tussen werkzoekers en werkgevers.

Het recentste eigen project is Revl. Dat is de voortzetting van een project dat eerst AamigoO heette en een soort variant van LinkedIn zou moeten worden met de nadruk op werkzoekenden.

Foto: Robert Gourley (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

Martijn

De boys van AamigoO hebben even iets anders aan hun hoofd; http://www.ftm.nl/original/bestuurlijke-capriolen-in-circus-aamigoo.aspx

Erwin Boogert

De meelezende niet-klikkende reageerders, dit is het intro van dat verhaal: “Rechtszaken, bestuurlijk gerommel en schimmige aandeelhouders bij het beursgenoteerde payrollingbedrijf Aamigoo doen denken aan de hoogtijdagen van de financiële goochelaar George Tóth.”

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond