Deel dit artikel
-

Paardekooper lanceert gekoelde verpakkingsoplossing

Paardekooper lanceert een nieuwe gekoelde verpakkingsoplossing. De gekoelde verpakkingen zijn onderdeel van SendProof Packaging, het kwaliteitslabel voor hoogwaardige verzendoplossingen. Goed verpakt betekent minder schade, minder retouren en dus minder kosten, aldus het bedrijf.

De voedingsmiddelen en drankendetailhandel stelt zijn eigen eisen aan het vervoer, zoals de verlenging van de koelketen tot het moment van aflevering. Verschillende factoren hangen hiermee samen, waaronder het soort product, de duur van het transport, het type transport en productaantallen. Voor droog voedsel gelden bijvoorbeeld andere temperatuureisen dan voor verse of diepgevroren producten.

De nieuwe SendProof gekoelde verpakkingen houden rekening met (de combinatie van) al deze factoren, zodat vers ook echt vers blijft. De verzendoplossing bestaat uit geïsoleerde, isotherme Lipboxen en Frio Fresh flexibele koelelementen. De verpakkingen zijn onder meer geschikt voor het veilig verzenden van vis, vlees(waren), groente, fruit, chocolade en delicatessen.

De Lipboxen kunnen eenvoudig worden gevouwen en gestapeld. Dit bespaart al snel 80 procent aan opslagruimte in vergelijking met standaard EPS boxen, stelt Paardekoper.

De gekoelde verzendverpakking zijn ontwikkeld in samenwerking met partner Tempack, gespecialiseerd isotherme en gekoelde verpakkingsoplossingen voor opslag en distributie van temperatuurgevoelige producten.

De nieuwe verpakkingslijn wordt tijdens de Webwinkel Vakdagen op 21 en 22 januari gelanceerd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond