Deel dit artikel
-

Palm V is tientjes goedkoper bij Nokdown

Hoewel de kosten voor betalingen de laatste tijd omlaag gaan, is er nog
altijd geen duidelijke betaalmethode over het web voor kleine bedragen. IBM
en Compaq presenteren daarom nieuwe systemen voor kleine betalingen. Micropayments moet een 'click & pay' toepassing worden.

Nokdown bundelt de koopwensen van consumenten. Van auto's tot organizers. Hoe meer mensen intekenen op bijvoorbeeld een Palm V, hoe meer korting de inkopers van Nokdown bij leveranciers kunnen bedingen.

De eerste ronde liep van 2 november tot 22 november. Voor de Palm V waren 286 aanvragen. Nokdown bood enkele dagen later namens leverancier MicroWarehouse deze organizer aan voor 785 gulden inclusief BTW en verzendkosten. 152 mensen vonden dit een aantrekkelijke aanbieding en kochten de Palm V op deze manier.

Nokdown lijkt met een verschil van enkele tientjes inderdaad de goedkoopste te zijn. De prijzen bij grote aanbieders op het web liggen voor de Palm V momenteel op (inclusief BTW en verzendkosten):
Inmac: 821,33
BuyOnline: 836,02
BuyITdirect: 877,55
Takeitnow: 887,12

Menno de Jong is tevreden over de eerste resultaten. "Het aantal aanvragen is boven verwachting, temeer omdat de marketingcampagne voor Nokdown pas in december start. De eerste maanden is het toch experimenteren en moeten we ervaringscijfers opbouwen."

Nokdown bundelt niet alleen de klanten voor 1 product, maar ook de verschillende producten. Zo was Microwarehouse bereid verder te zakken met de prijs voor de Palm, als ze ook de pc-systemen konden leveren. De Jong benadrukt dat in elke ronde en voor alle producten opnieuw onderhandeld wordt. Zelfs directe levering van fabrikanten sluit hij niet uit.

Deel dit bericht

5 Reacties

Karen Jedema

Blikjbaar reageren de overige sites snel op deze koop actie. Bij Inmac kost een palm nu 689 gld. Groeten,Karen

Karen Jedema

2) Blikjbaar reageren de overige sites snel op deze koop actie. Bij Inmac kost een palm nu 689 gld. Sorry, BTW vergeten Groeten,Karen

Frans Nauta

Een prachtig voorbeeld van hoe ingrijpend dit allemaal wordt! Heerlijk, binnen nu en een jaar slaag er flinke paniek toe bij de sales-afdelingen in ons landje. Het worden gouden tijden voor consultants (wat weer jammer is 🙂

Daan Bettonville

Prachtig dat de "consument" door het internet steeds "goedkoper" uit is.Over 1 mmaand wordt het nog interessanter als Nederland (en daarna Europa) het ePlanet concept in de gaten krijgt. En niet alléén steeds goedkoper kan kopen, maar ook nog een (extra) inkomen kan opbouwen. http://www.eplanet-vo.com/daanD.Bettonville. O

Tjabring van Egten

Leuk natuurlijk als een Palm V tientjes goedkoper is, maar….. echte slimmerts kopen geen Palm V, maar een HandSpring. De makers en bedenkers van de Palm zijn voor zich zelf begonnen….. Een HandSpring met origineel Palm OS kost slechts $ 149,- dus dat is zo''n f 700,- goedkoper als een Palm V.Meer info: http://www.handspring.com Remember the PalmPilot™the fastest selling computer product in history? Well that's Handspring's history in a nutshell. Jeff Hawkins invented it. Donna Dubinsky built the company that sold it. And Ed Colligan marketed it. Now they're doing it all over again… even better…with Handspring. The PalmPilot™ sold faster than the VCR, the color TV, the cell phone, even the personal computer.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond