Deel dit artikel
-

PayPal krijgt BeLux-kantoor, Symantec reorganiseert

Het Benelux-kantoor van PayPal in Nederland gaat zich minder bemoeien met de Belgische en Luxemburgse klanten. PayPal opent een eigen kantoor in Brussel, maar blijft rapporteren aan Nederland. Symantec snijdt daarentegen in de kosten. Symantec Nederland gaat de Benelux weer doen.

Volgens de nieuwe country manager voor de BeLux Pieter Vanermen van PayPal is de Belgische retail bezig met een inhaalmanoeuvre op het vlak van e-commerce. Dat schept kansen voor PayPal.

Vanermen werkte in het verleden onder meer bij Belgacom en KPN Belgium als product manager. Van 2008 tot 2012 was hij general manager bij HighCo Digital. Zijn laatste bemoeienis was met Basecamp, een Europees consultancy- en investeringsbedrijf.

Symantec Nederland wordt daarentegen weer een Benelux organisatie. Hierbij vervallen vooral managementfuncties. In Nederland gaat het om ongeveer acht werkplekken en in België om zes werkplekken, zo meldt Datanews. De online beveiliger gaat een nieuw Nederlands kantoor betrekken en verlaat Utrecht. Wel blijft er een kantoor in Brussel.  Symantec wil zich de komende tijd vooral op het MKB gaan toeleggen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond