Deel dit artikel
-

Picnic breidt verder uit rond Amsterdam

Na Haarlem en Amstelveen breidt websuper Picnic nu ook uit naar Purmerend, Edam, Volendam en Monnickendam. Daar kunnen vanaf medio augustus zo’n 55.000 huishoudens hun boodschappen laten bezorgen.

De websuper gaat medio augustus in deze contreien voor het eerst de weg op met acht elektrische bezorgwagentjes en 25 bezorgers. De boodschappen worden vanuit de hub aan de Pascalstraat 43 in Purmerend geleverd.

Picnic koos voor deze Noord-Hollandse regio vanwege de vele huishoudens met kinderen. In alle vier de gebieden heeft rond de 40 procent van de huishoudens kinderen, terwijl dat gemiddeld in Nederland 33 procent is. De verwachting is dat die graag boodschappen aan de deur bezorgd willen worden.

De uitbreiding naar de regio Zaanstreek-Waterland is onderdeel van de landelijke uitrol van Picnic, dat onder meer bezorgt in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Ede, Veenendaal en Venlo.

Het aantal klanten steeg in 2019 naar ruim 400.000, verdeeld over 100 Nederlandse plaatsen.

Deel dit bericht

1 Reactie

peter brink - j vianen h/o j via care

In Haarlem is Picnic een succes. Ze zij nu acht maanden bezig en niet alleen hardwerkende tweeverdieners met een gezin maken gebruik van hun diensten.

Ook pensionado’s die vanwege de corona maanden niet of nauwelijks uit huis konden bestelden bij Picnic.

De 10 elektrische bezorgwagentjes zijn dan ook inmiddels een vertrouwd gezicht in het straatbeeld.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond