Deel dit artikel
-

QXL Ricardo in handen management

Investeringsmaatschappij Tiger Acquisition Coropration neemt het Europese veilinghuis QXL Ricardo over. Dat heeft de onderneming bekendgemaakt. Tiger is van algemeen directeur Mark Zaleski van QXL en van de commissarissen Jonathan Bulkeley en Robert Dighero.

Het management betaalt 12 miljoen pond voor het worstelende Europese veilinghuis dat aan de Londense beurs is genoteerd. QXL Ricardo denkt nog steeds op te kunnen tegen eBay en tegen andere lokale veilingsites. Het bod komt niet uit de lucht vallen. Twee weken geleden maakten de managers al bekend dat ze van plan waren QXL Ricardo over te nemen.

Daarmee komt er een einde aan de geruchtenstroom dat QXL Ricardo wellicht door een grote Amerikaanse concurrent zoals eBay zou worden opgeslokt. Dat gerucht deed al geruime tijd de ronde. De overname heeft verder geen grote gevolgen voor Nederland. Volgens directeur Arthur Brouwers. “Voor Ricardo.nl gaan wij er vanuit dat er niet veel zal veranderen. Buiten het feit natuurlijk dat er meer geinvesteerd zal kunnen worden in bv. marketing en een nog beter platform”.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond