Deel dit artikel
-

RealTracker naar Boston

– Het Amsterdamse bedrijf RealTracker heeft net een kantoor in Boston geopend. Het bedrijf wil zijn activiteiten op de Amerikaanse markt flink uitbreiden, en uiteindelijk in de top 5 van webtrackers komen. Managing director Arjan de Raaf vindt de uitbreiding noodzakelijk.

Realtracker meet het bezoek aan websites. Het bedijrf zegt dat meer dan 860.000 particulieren en 3.800 bedrijven gebruikmaken van haar producten.

"We willen absoluut gaan groeien. We willen uiteindelijk tot de top 5 van website trackers gaan behoren. We werken daarom ook met partners die onze producten onder licentie hebben," zegt de managing director.

RealTracker heeft net een tweede financieringsronde achter de rug. Het bedrijf heeft een miljoen gulden opgehaald. Dat geld wil de directeur gebruiken om zijn plannen voor de Amerikaanse afdeling van het bedrijf te verwezenlijken. "We gaan ons focussen op de Amerikaanse markt, want 90% van onze klanten zit daar. De markt is daar veel groter natuurlijk, de ontwikkelingen gaan veel sneller dan in Nederland en de mensen zijn niet zo afwachtend."

De Raaf sluit niet uit naar de beurs te zullen gaan. "Als we naar de beurs gaan, dan zal dat in Amerika zijn, want we willen daar groeien. Of we naar de beurs gaan, hangt van de sfeer op de Amerikaanse beurs af."

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond