Deel dit artikel
-

Robin Mobile gaat onbeperkt mobiel internet aanbieden

Sim only-aanbieder Robin Mobile gaat vanaf juni onbeperkt mobiel internet, bellen en sms’en aanbieden voor 39,95 euro per maand, zonder toestel. Men maakt gebruik van het netwerk van KPN.

Voor bellen naar servicenummers moet vooraf een tegoed worden aangeschaft. Het bijkopen van extra tegoed kan via de website, een gratis app of SMS. De tarieven voor buitenland worden in een later stadium bekendgemaakt. Klanten zitten niet vast aan een contract en kunnen elke maand opzeggen.

Klanten krijgen verder een snelheid van 7,2 Mbps, zonder Fair Use Policy. Later dit jaar wordt ook 4G aangeboden. Ook overweegt het bedrijf toestellen te verkopen.

Robin Mobile, genoemd naar Robin Hood, is opgericht door Wilfred Rottier, die in het verleden betrokken was bij prepaidmerk voor klanten van allochtone afkomst Ortel Mobile. In 2010 werd dit bedrijf volledig door KPN overgenomen. Rottier werkte in het verleden ook voor Axxon Telecom Benelux en Choice One Communications.

Bij Nutech spreekt Rottier over consumenten die de ‘dupe worden van de machtspositie van de huidige telecomaanbieders’. De mobiele aanbieder bindt net als zijn naamgenoot de strijd aan tegen de gevestigde orde.

 

Deel dit bericht

6 Reacties

Pieter

Goeder ontwikkeling. Zo kommen de grote jongens uit hun comfort zone. Ben erg benieuwd wat ze hier op zullen antwoorden.

Gert-Jan

Met flatrate 7.2Mbps lijkt het moment te zijn aangekomen dat de internet verbinding thuis de deur uit kan en dat wordt het maandelijkse bedrag opeens heel interessant. Hele slimme marketing aktie om de naam te koppelen aan Robin Hood trouwens 🙂 Ik ben nog wel benieuwd naar de kleine lettertjes.

Maurice Beerthuyzen

Dappere taal van deze telecomprovider. Feit is dat je als Robin Mobile verplicht op 1 van de netwerken van de grote jongens moet meedraaien ( KPN, Vodafone, T-Mobile). Er bestaat dus wel een bepaalde afhankelijkheid.

Daarnaast is het moeilijk om met een nieuw businessmodel op vergelijkingssites als bellen.com goed naar voren te komen. Vaak zijn de vergelijkingen daar gericht op de ‘standaard’ belbundels.

Redactie Emerce

‘Met flatrate 7.2Mbps lijkt het moment te zijn aangekomen dat de internet verbinding thuis de deur uit kan’

Lijkt ons niet verstandig, een beetje vaste verbinding zit tegenwoordig in de buurt van 20 Mbps.

Gerard

7.2Mbps dat moet nog maar te halen zijn continue. De gemiddelde snelheid is vaak lager. Toch goede ontwikkelingen dat er wat vers bloed in de markt komt :-)!

Henk

Hoi Gerard, eerst zelf een review schrijven op RS.nl en daarna je link spammen? Succes met je affiliate marketing….

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond