Deel dit artikel
-

Samenwerking Service2Media en SAP voor zakelijke apps

Service2Media en SAP zijn een samenwerking aangegaan voor het integreren van de platformen van beide partijen. Hierdoor kunnen bedrijven en consumenten straks profiteren van ‘kwalitatief hoogwaardige zakelijke apps’.

Service2Media en SAP integreren het App Lifecycle Platform – kortweg: M2Active – met het SAP Mobility Platform. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om op SAP gebaseerde mobiele apps te ontwikkelen met een volgens beide leveranciers ‘hoogwaardige gebruikerservaring’.

Service2Media en SAP zeggen dat het voor bedrijven ook mogelijk wordt om in korte tijd aantrekkelijke mobiele apps te ontwikkelen. Hierbij worden apps voor meerdere mobiele systemen gemaakt op basis van een en dezelfde ‘broncode’, die vervolgens snel en gemakkelijk beschikbaar kan worden gesteld voor andere mobiele platforms (bijvoorbeeld iOS of Android). De ontwikkeltijd van apps wordt langs deze week versneld en het onderhoud vereenvoudigd.

Deel dit bericht

3 Reacties

Xander

heel erg mooi, voor hen, maar kan ik als ontwikkelaar ook gebruik maken van dit nieuwe systeem? Of is dit alleen voor klanten van Service2Media en SAP?

Van Deurzen

Goh zeg, S2M beweert al heel lang dat ze dit kunnen (valt best tegen) en nu wordt het (in innige samenwerking met SAP) als nieuws gebracht dat ze nu snel aantrekkelijke apps kunnen ontwikkelen? In mijn ervaring werken de apps van S2M pas na veel pushen en eisen en veel problemen. Dus ben benieuwd hoe ze nu wel snel denken te zijn.

Marc de Boer

S2M maken html5 appjes van doorgaans zeer matige kwaliteit. Met hun kapitaalinjecties moet het toch wel mogelijk zijn om degelijke en gebruiksvriendelijke naitve apps te ontwikkelen?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond