Deel dit artikel
-

Samenwerking Vacaturekrant en Hyves concreet plan

[VIDEO] Een match waarbij Vacaturekrant de krachten bundelt met Hyves, beiden zijn immers onderdeel van Telegraaf Media Groep (TMG), zal binnen een aantal maanden operationeel worden.

Sander Poos van Vacaturekrant laat weten dat Hyves veel gebrukt wordt om te netwerken. “Ook voor baanreferenties, het is ons kent ons. Wij zijn goed in vraag en aanbod, Hyves in het netwerken. De combinatie zou een hele verrassende kunnen zijn.”

Poos blijft vaag over de exacte invulling, maar laat wel weten dat een samenwerking niet lang op zich laat wachten. “Er zijn veel initiatieven. Het zijn concrete plannen. We willen niet langer dan een aantal maanden zitten, voordat we operationeel worden.”

 

Deel dit bericht

2 Reacties

Bertram Wigland

Oei oei oei Hyves, samenwerking met een partij die zo sexy is als een stoeptegel is niet echt goed voor jullie toch al hoge sufheidsgehalte.  Daarnaast ga je je nu heel raar positioneren, mix tussen prive en werk. Laat Linkedin nou maar dit soort dingen doen.

Karel Appel

Kijkend naar de doelgroep van hyves, zou vacaturekrant hier bijbaantjes en studenten banen voor jongeren moeten aanbieden op lokaal niveau. Het aantal jongeren dat op zoek is naar bijbaantjes en vakantiebaantjes is groot.Linked-in richt zich op het professionele en volwassen gebied, totaal andere markt dan hyves. Ik zie hier zeker kansen voor een geslaagde samenwerking

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond