Deel dit artikel
-

Samsung onthult Galaxy Note 7

Hij was al verwacht en grotendeels gelekt, de Samsung Galaxy Note7, de smartphone met pen. Die is vandaag dan ook echt aangekondigd.

Ten opzichte van het vorige model is er veel veranderd. Dankzij Screen off memo hoef je het scherm bijvoorbeeld niet te ontgrendelen; je noteert ingevingen direct op het zwarte Always on Display. Met Smart Select maak en deel je gemakkelijk GIF-animaties. En door met de S Pen boven het scherm te zweven, zoom je in of vertaal je tekst met de nieuwe Air Command-functies Magnify en Translate.

De nieuwe app maakt het mogelijk om handgeschreven aantekeningen te maken, te tekenen of memo’s aan te passen op een centrale plek.

De waterafstotende S Pen voldoet aan de IP68 standaard, waardoor je ook als het scherm nat is aantekeningen kunt maken. De pen is ook technisch verbeterd door de kleinere punt van 0,7 mm en grotere drukgevoeligheid.

De Note is meer dan alleen maar een smartphone met pen. Het 5,7 inch QHD Super AMOLED display  leent zich voor videoweergave met HDR, dus heldere kleuren en diepe contrasten. De Galaxy Note7 ondersteunt verder de Gear 360 camera (3840×1920 resolutie).

Bijzonder is de irisscanner, voor wie zijn vingertoppen niet vertrouwt.

Het interne geheugen van 64 GB is uit te breiden met microSD tot 256 GB. De Galaxy Note7 heeft een 3.500 mAh accu die snel oplaadt via USB Type-C. Ook draadloos opladen is mogelijk.

De Galaxy Note7 is vanaf 2 september in Nederland verkrijgbaar in de kleuren Blue Coral, Silver Titanium en Black Onyx. Dat is goed nieuws, want het vorige model (Note5) is hier nooit uitgebracht.  De verkoopadviesprijs bedraagt 849 euro.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond