Deel dit artikel
-

Samsung tablet komt inclusief Bol.com-winkel

De Galaxy Tab, die vanaf zaterdag in Nederland te krijgen is, wil de contentmogelijkheden in de tablet toespitsen op de Nederlandse markt. Om deze reden is een deal gesloten met Bol.com en nrc.next.

De tablet, die 749 euro gaat kosten, is te krijgen met een abonnement van telecomprovider Vodafone. KPN komt daar in een later stadium wellicht bij.

"Er zit genoeg internationale content in de Galaxy tab, maar we willen ook de Nederlandse consument bedienen", aldus een woordvoerder. Dat betekent lokale content. De consument die de tablet koopt, ontvangt zes weken gratis de digitale nrc.next.

Ook Bol.com is een tijd geleden benaderd. Een applicatie van Bol.com wordt in de tablet van Samsung geïntegreerd. "In die applicatie zit een winkel, waar de consument content kan downloaden voor de tablet. Het is ook mogelijk om boeken te lezen in de applicatie", aldus de woordvoerder. De applicatie komt uiteindelijk beschikbaar voor de hele Android-markt.

Naast de applicatie van Bol.com kent de Galaxy Tab ook een eigen mmm-widget, waarbij die letters staan voor music, movie en media. "Met één druk op de knop geven we de consument toegang tot muziek, films en andere media. Via Samsung Mobile is er al een scala aan mogelijkheden. Deze partners hebben we ook verwerkt in de mmm-widget." De consument vindt in de widget zowel gratis als betaalde content.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond