Deel dit artikel
-

Shake-in

Akzonobel.com

Chemieconcern Akzo Nobel heeft de corporate website vernieuwd. Er ligt nu veel nadruk op nieuwspublicaties en goede toegankelijkheid van informatie, laat Evident Interactive weten, het bureau dat samen met de ontwerpers van Deodato tekende voor de nieuwe site. "De nieuwe website straalt de warmte en het gevoel van de werknemers uit", aldus Evident.

Moneyplanet.nl

Het was ABN Amro die samen met KPN deze financiële portal zou lanceren, maar daar vorig jaar vanaf zag, vanwege twijfel over de opbrengst ervan. Uiteindelijk kwam het er toch nog van, maar dan in de combinatie van KPN met ING. Moneyplanet is ondergebracht bij KPN-dochter Planet Internet. ING is verantwoordelijk voor het inrichten en exploiteren van de onderdelen van de site. Money Planet biedt consumenten een aanbod van meerdere banken en verzekeraars. Vergelijken behoort tot de mogelijkheden.

Dvhn.nl

De nieuwe noordelijke krant Dagblad van het Noorden, een samenvoeging van ondermeer het Nieuwsblad van het Noorden en de Drentse Courant, lost op zijn site een wens van de abonnees in. Het start met het aanbieden van edities uit andere regio's dan die waarin de lezer woont. Deze kan tegen betaling het nieuws uit een andere regio in pdf-formaat ontvangen, waarbij de opmaak van het regiokatern gehandhaafd blijft. Een editie kost twee euro per maand.

i-mode.nl

Vanaf 18 april biedt KPN de dienst i-mode aan, iets wat niet onopgemerkt voorbij is gegaan. Op de site i-mode.nl biedt KPN de benodigde informatie over de dienst voor mobiel internet. De site fungeert niet als een portal, voor toegang tot i-mode worden aparte sites ontwikkeld. Hoe een dergelijke site te maken wordt in drie stappen uitgelegd.

Mobility Mixx

Vervoersmaatschappij Connexxion heeft een 'service provider in mobiliteit' gelanceerd onder de naam Mobility Mixx. Bedrijven die een contract met Mobility Mixx afsluiten bieden hun werknemers de mogelijkheid om een vervoermiddel te kiezen en te declareren. Doel is om dit proces voor de werkgevers kostenbesparend te maken. De eerste klant van het nieuwe bedrijf is Nuon. Een van de diensten is de 'mobility card' waarmee vooraf een reis gereserveerd en gedeclareerd kan worden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond