Deel dit artikel
-

Spaces ook naar Eindhoven

Na Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en binnenkort Utrecht breidt werkplek-aanbieder Spaces ook uit naar Eindhoven. Spaces huurt de centrumlocatie van 3.100 m² in Eindhoven van HighBrook Investors dat het pand voor de opening op 1 juli 2020 uitgebreid renoveert en verduurzaamt. Met de opening van een vestiging in Eindhoven zet Spaces voor het eerst binnen Nederland voet buiten de Randstad.

Eindhoven heeft een van de snelst groeiende lokale economieën en de regio staat bekend als broedplaats vanwege haar talloze innovatieve, jonge techbedrijven. Dit maakt de stad een interessante en logische keuze.

In de zoektocht naar een geschikte locatie in Eindhoven heeft Spaces gekozen voor Bloq Offices in het centrum, vlakbij het centraal station. Het kantoor in Eindhoven opent haar deuren in het meest zuidelijke gebouw aan het spoor van het kantorencomplex gelegen aan Schimmelt 2-48. De centrale ligging vlakbij het station en retail- en horecagelegenheden, de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en voldoende parkeerplekken waren doorslaggevend en bieden een mix die goed past bij de wensen van de beoogde eindgebruikers.

De Spaces-locatie in Eindhoven biedt privé kantoorruimtes, flexibele werkplekken en vergaderruimtes. Leden hebben daarnaast toegang tot een internationaal netwerk van gelijkgestemde, ondernemende mensen en een maandelijkse kalender met business events, borrels en netwerksessies.

Spaces opende onlangs de 300ste locatie in Lissabon.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond