Deel dit artikel
-

Speurders begonnen met video-advertenties

Speurders.nl biedt verkopende partijen vanaf vandaag ook de mogelijkheid om naast foto´s ook een videofilmpje bij een advertentie te plaatsen. De filmpjes kunnen door alle bezoekers van Speurders worden bekeken. Speurders claimt de eerste ter wereld te zijn die de mogelijkheid biedt om naast foto's ook filmpjes te plaatsen om iets verkocht te krijgen.

Het plaatsen van een video bij een advertentie is gratis, zo laat Speurders weten in een persbericht. “Dankzij deze nieuwe service kunnen verkopers hun spullen beter verkopen: ze kunnen met video bijvoorbeeld laten zien dat een elektrisch apparaat daadwerkelijk werkt of dat de motor van hun auto ook echt loopt als een zonnetje. Voor snuffelaars op onze site betekent video ook meer zekerheid dat de spullen die te koop staan ook echt zijn. Daarnaast heeft video natuurlijk een hoge entertainmentwaarde”, zegt Michiel van der Meer, hoofdverantwoordelijke voor Speurders.

De videotoepassing is volgens Speurders eenvoudig in het gebruik: het plaatsen van een video bij een advertentie geschiedt op exact dezelfde wijze zoals ook foto´s bij een advertentie worden geplaatst. Verkopers hoeven zich verder ook geen zorgen te maken over het type videobestand dat men wil plaatsen: het onlyvideo-platform, ontwikkeld door Easyconcepts, converteert automatisch alle formaten video maar flashvideo en speelt het af in de Speurders.nl speler. De enige restrictie is de grootte van het videobestand: dat mag maximaal 8MB zijn. 

Om de videofilmpjes voor bezoekers van Speurders.nl te ontsluiten is er een videopagina gemaakt die via de homepage te bezoeken is. Op de videopagina vindt men de vijf meest recent geplaatste video´s en de vijf meest bekeken video´s. Tevens kan men op deze pagina per categorie de videoadvertenties vinden.

Deel dit bericht

3 Reacties

Simone

Een paar opmerkingen: het moet wel werken. De video's zijn niet beschikbaar? Converteren van meerdere formaten naar 1 formaat is ook niet uniek te noemen. Men neme Cleaner XL of Squeeze. Bouwe er een batch omgeving omheen a la Jet Stream en VIvesta dit doen. Jammer van de keuze voor Flash, had dan MP4 of WMV gekozen. Gemiste kans voor speurders!

Olger

@SimoneJe zegt dat conversie naar 1 formaat niet uniek te noemen is. Dat klopt. Wie zei dat dat wel het geval is? 

Redactie Emerce

Er zijn reacties verwijderd omdat ze weinig van doen hadden met het artikel of de vraag die opgeworpen wordt in de reacties.  Redactie Emerce

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond